Contactpagina

Wat wij bij EnviSense het belangrijkste vinden is dat er altijd en overal een gezond binnenklimaat gerealiseerd kan worden doordat men zich bewust is van de kwaliteit van de binnenlucht. De kwaliteit van het binnenklimaat heeft enorm veel invloed op uw gezondheid en die van de mensen om u heen. Slechte ventilatie en een te hoog CO2 gehalte zorgen voor concentratieproblemen. Vervolgens merkt u dat u hoofdpijn krijgt, vermoeid raakt en zich suf voelt. Verdere gezondheidsklachten zoals verergering van astma of allergieën liggen op de loer.

EnviSense is expert op het gebied van binnenklimaat en heeft inmiddels jarenlange ervaring en deskundigheid in huis omtrent schone lucht en ventilatie. Om schone lucht te meten kan er het beste gebruik gemaakt worden van een CO2 meter; het CO2 gehalte is een goede indicator van de luchtkwaliteit. Om die reden hebben wij met zorg de EnviSense CO2 monitor ontwikkeld.

Na vele tests hebben we een goed eindproduct weten te ontwikkelen die we met vertrouwen verkopen. De waarden zijn erg accuraat en geven dus een betrouwbaar beeld van het binnenklimaat en dus de kwaliteit van de ventilatie. Een CO2 meter hoort, net als een thermostaat, in elke woning en elk gebouw standaard aanwezig te zijn, want naast aangenaam dient het binnenklimaat ook gezond te zijn. Zodra dit niet het geval is kunt u direct actie ondernemen door ramen en deuren te openen of meer te ventileren, om zo te zorgen dat u zich in een gezonde omgeving bevindt.

Contactgegevens

Heeft u vragen over de EnviSense CO2 monitor?
Contacteer ons dan via info@envisense.be.

EnviSense
Park Forum 1047
5657 HJ Eindhoven
Nederland

EnviSense heeft een kwaliteitsmanagementsysteem ingericht dat voldoet aan de eisen van de ISO 9001:2015 standaard. Bekijk hier onze beleidsverklaring. De disclaimer vindt u hier.